Lo Tros Priorat

Lo Tros Priorat

179 kr (nr. 71954) Rött vin Spanien

Körsbärsröd i färgen, med doft av björnbär och med en hint av medelhavsörter och viol. Smakrikt rött vin med en bakgrundsstruktur av choklad.

Skriv ut Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt14%
Storlek750 ml
Förpackning Flaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningSkruvkork
Producent Vinergia

Innehållet

Om Vinergia

Vinergia grundades år 2005 i syfte att förena små till medelstora spanska vingårdar med intentionen att vägleda dem för anpassning av stil och varumärke för att nå ut i världen. De hjälper till med bland annat design, druvblends, vinstil, marknadsföring och försäljning. Genom förståelse av de primära elementen i varje druva, i varje region, de olika marknader som finns, har Vinergia utvecklat vin av utmärkt kvalitet! De arbetar ständigt med bästa möjliga service. Viktigt för Vinergia är också att alltid arbeta för förbättring, detta görs bland annat genom att använda sig av den senaste tekniken för vinframställnig samt kvalitetskontroller.

Deras mål och ledord är: Gott vin för alla, VARJE DAG!

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!