Catch & Release

Catch & Release

85 kr (68,00 kr) (nr. 75586) Vitt vin Frankrike

Catch & Release är ett torrt, friskt vin med härliga fruktaromer och lång eftersmak av krusbär och citrus. Vinet är framtaget i samarbete med Berra Mårdh, hängiven jägare, fiskare och ägare av Huntyard & Berras – Sveriges största jakt- och sportfiskebutiker.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt 12%
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 12
Förslutning Skruvkork
Sockerhalt 0,04 g/100ml
Syra 4,18 g/l
Producent Les Domaines Auriol

Innehållet

Smakbeskrivning Catch & Release är ett torrt, friskt vin med härliga fruktaromer och lång eftersmak av krusbär och citrus. Prova gärna ett glas till smörstekta abborrfiléer med rotselleripuré, till en krämig laxpasta eller kanske till ugnsstekt gädda med riven pepparrot och crème fraiche - ljuvliga smakkombinationer!


Om Les Domaines Auriol

Les Domaines Auriol är ett ungt och dynamiskt företag med säte i Lézignan- Corbières i Languedoc. Det ägs och drivs av Claude Vialade som efter många års arbete inom den sydfranska vinproduktionen bestämde sig för att starta eget 1995. Företaget har idag fyra egna vinslott, däribland Château Saint Auriol, men den huvudsakliga inriktningen är upphandling och export av viner från den egna regionen. Många av dessa är ekologiskt certifierade.

Om Frankrike

Frankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!