Campos de Luz Rosé

Campos de Luz Rosé

59 kr (47,20 kr) (nr. 74512) Rosévin Spanien

Delikat, fylligt och utsökt fruktigt!

Ljus och fin nyans av rosa, med en hint av violett i kanterna. En ljuv doft av jordgubbar, blomster och en antydan av krämighet. Krispig syra och utsökt fruktigt. Passar perfekt till den stundande vårens alla sena middagar när solen går ner.

 

 

Skriv ut Köp på Systembolaget

Information

Alkoholhalt 13,5
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 12
Förslutning Skruvkork
Producent Vinergia

Innehållet

Om Vinergia

Vinergia grundades år 2005 i syfte att förena små till medelstora spanska vingårdar med intentionen att vägleda dem för anpassning av stil och varumärke för att nå ut i världen. De hjälper till med bland annat design, druvblends, vinstil, marknadsföring och försäljning. Genom förståelse av de primära elementen i varje druva, i varje region, de olika marknader som finns, har Vinergia utvecklat vin av utmärkt kvalitet! De arbetar ständigt med bästa möjliga service. Viktigt för Vinergia är också att alltid arbeta för förbättring, detta görs bland annat genom att använda sig av den senaste tekniken för vinframställnig samt kvalitetskontroller.

Deras mål och ledord är: Gott vin för alla, VARJE DAG!

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.