Campos de Luz Organic

Campos de Luz Organic

69 kr (nr. 53166) Rött vin Spanien

Campos de Luz är en matvänlig och STOR upplevelse – 1 liter vin för 69 kr!

Spanien är ett klassiskt vinland som alltid erbjuder mycket smak för pengarna. Campos de Luz är ett ursprungstypiskt vin med mjuka och fruktiga toner i en härligt generös stil!

Campos de Luz görs på ekologiska druvor odlade på centrala Spaniens höghöjdsplatå. Det unika klimat som uppstår på den höga höjden är perfekt för vintillverkning, med varma dagar och svala nätter. Smaken är härligt bärig och inbjudande med toner av körsbär, färska jordgubbar och hallon.

Oavsett om du önskar nygrillade hamburgare, en fräsch sallad med stekt halloumi eller en matchning till höstens Coq au Vin så passar Campos de Luz utmärkt. Pst! Det funkar även till något så enkelt som till en skål med chips!

Skriv ut Köp på Systembolaget

Information

Årgång2020
Alkoholhalt13%
Storlek1000 ml
Förpackning Lättare glasflaska

Detaljer

Antal/kolli12
FörslutningSkruvkork
Märkningar Ekologiskt vin
Producent Vinergia

Innehållet

SmakbeskrivningBärig smak med inslag av körsbär, viol, skogshallon och färska örter. Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött eller till vegetariska rätter.
Passar tillLjust kött, vegetariska rätter.

Om Vinergia

Vinergia grundades år 2005 i syfte att förena små till medelstora spanska vingårdar med intentionen att vägleda dem för anpassning av stil och varumärke för att nå ut i världen. De hjälper till med bland annat design, druvblends, vinstil, marknadsföring och försäljning. Genom förståelse av de primära elementen i varje druva, i varje region, de olika marknader som finns, har Vinergia utvecklat vin av utmärkt kvalitet! De arbetar ständigt med bästa möjliga service. Viktigt för Vinergia är också att alltid arbeta för förbättring, detta görs bland annat genom att använda sig av den senaste tekniken för vinframställnig samt kvalitetskontroller.

Deras mål och ledord är: Gott vin för alla, VARJE DAG!

Om Spanien

Spanien är världens tredje största vinland efter Italien och Frankrike. Man har satsat stora investeringar i både nya och gamla vingårdar och Spaniens traditionellt låga skördeuttag beror på det extremt torra klimatet – kalla vintrar och mycket varma torra somrar.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!